Bu web sitesine girmek için binlerce kişi sırada bekliyor

Most Exclusive Website isimli web sitesine girmek için binlerce kişi sırada bekliyor.

Şimdiden 70.000‘den fazla kişinin sırada beklediği ve her dakika sayının arttığı bu web sitesine aynı anda sadece bir kişi girebiliyor.

Online bilet alarak sıraya giren kullanıcılar sitede en fazla 60 saniye kalabiliyor.  Ziyaretçiler sıra beklerken sekmeyi kapatırlarsa bilet hakkını kaybediyorlar.

Merakını yenemeyenler için:
www.mostexclusivewebsite.com

Bu arada web sitemize girmek için sıra beklemenize gerek olmadığını hatırlatalım:)

siluettanitim: Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, diğer ajansların alanlarının sadece grafik tasarım, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içerisinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlatıyoruz.
Benzer Yazılar

Hizmetlerimiz için www.siluettanitim.com ziyaret ediniz