Google Arama Motoru, arama kurallarını yeniden belirliyor

Arama motoru Google, 21 Nisan’dan itibaren arama algoritmalarını yenileyecek. Yeni sistemde aramalarda mobil uyumlu web siteleri daha üst sıralarda yer alacak.

Dev arama motoru Google, 21 Nisan’da Deep Link isimli yeni arama algoritmasını faaliyete geçireceğini duyurdu. Yeniden belirlenecek kurallarla mobil uyumlu web siteleri aramalarda daha üst sıralarda yer alırken, karşımıza çıkacak alakasız sonuçlar veya sayfalar elenecek ve son kullanıcıya pratiklik sağlanacak.

Silüet Tanıtım Ajansı bu gelişmeleri öngörerek yıllardır tasarımını yaptığı tüm web sitelerinde taracıyı ve mobil uyumluluğa önem vermektedir. https://www.siluettanitim.com 

siluettanitim: Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, diğer ajansların alanlarının sadece grafik tasarım, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içerisinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlatıyoruz.
Benzer Yazılar

Hizmetlerimiz için www.siluettanitim.com ziyaret ediniz