Facebook’tan Anonim Giriş Uygulaması

Facebook ’anonim login’ uygulamasıyla izinsiz veri kullanımının önüne geçecek.

Bir çok web sitesinde hesap açmak ve giriş yapmamız için Facebook hesaplarını kullanıyoruz. Fakat bu durum, Facebookla giriş yaptığımız web sitelerinin, yöneticileri tarafından bazı kişisel verilerimizin görülmesine sebep oluyor.

Facebook kullanıcılarının kişisel verilerinin başka sitelerin eline geçmemesi için login uygulamasına anonim login seçeneğini ekleyecek. Bu seçenekle kullanıcı siteye normal bir üye gibi giriş yapabilirken site yöneticileri kullanıcının özel verilerini görüntüleyemeyecek.

Ayrıca sitelere üye olurken hangi verilerin görülüp görülemeyeceğini belirleyebileceğiz. Böylece Facebook’taki kişisel verilerimizin güvenliğini sağlamış olacağız.

Önümüzdeki aylarda Facebook‘un bu uygulamayı devreye sokması bekleniyor.

Kaynak: NTV Haber

siluettanitim: Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, diğer ajansların alanlarının sadece grafik tasarım, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içerisinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlatıyoruz.
Benzer Yazılar

Hizmetlerimiz için www.siluettanitim.com ziyaret ediniz