Hakkımızda

Markaların iletişimi, insan doğasına, algısına dayandırılır. Bizler iletişimde de doğallığın etkisine inandık.
İnsan doğasındaki merak ve düşünce eğiliminin hiç bitmeyeceğini savunuruz. Daima yeni şeyler öğreniriz ve üretiriz.

Mağara çizimleri; görsel hikaye ve tasarımın çıkışı olarak bilinir. Fikir odaklı işler yapan Silüet Tanıtım için bu; duvara birşeyler çizmek “fikri” olarak değerlendirilir. Fikir bizim için güçtür. Analiz eder, gözlem yapar ve aklımızdakileri söyleyerek alışılmışın dışındaki cesur fikirleri ortaya çıkartırız.

Silüet nedir? “hatları belirgin, içi dolu görüntü”. Bu biziz. Çalıştığımız firmaların marka algısını güçlendiririz. Markanın değerleri attıkça, silüet‘i de aynı oranda büyüme gösterir.

Markaların Silüeti” olmaya çok yakınız.

www.siluettanitim.com

 

ilkel-Silüet

Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve 2D Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, grafik tasarım ajanslarının sadece tasarım yaptığı, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlattık, anlatıyoruz.

YORUM YAZIN