Wolftech Machine Katalog Tasarımı 2015

Katalog Tasarımı: Wolftech Machine | Bursa

Pvc Alüminyum Profil Doğrama İşleme Makineleri” sektöründe 6 Ülkeye hizmet veren Wolftech Machine , marka kimliğinde garantili ürün, aynı gün yedek parça gönderimi ve 24 saat ulaşılabilirlik algılarını güçlendirmeye devam etmektedir.

Bizler de bu kimliği ve markanın sembol olarak da kullandığı kurt asaleti, dostluğu ve sadakatini ön planda tutmakla birlikte, tamamlanan parçalar konseptiyle birden fazla hizmet standardının vurgusunu çıkış noktamız olarak belirledik.

 

 

Teknoloji vurgusunu noktalı çizgilerle, dinamik teknoloji vurgusunu da noktalı çapraz çizgilerle sağladık. Bu tasarım yapısına QR kod, slogan, misyon vb. bölümlerin sunumlarında da sadık kalarak aynı estetik duruş ve bütünlüğü tamamlamış olduk. Turuncunun sıcaklığı/enerjisi ve koyu grinin asaleti/uyumluluğunu birleştirerek, firmanın kimliğine ve sembolüne en uygun renkleri de ağırlıklı olarak kullanmış olduk.

 

 

 

 

 

Silüet Tanıtım Dijital Ajans | www.siluettanitim.com

 

siluettanitim: Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, diğer ajansların alanlarının sadece grafik tasarım, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içerisinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlatıyoruz.
Benzer Yazılar

Hizmetlerimiz için www.siluettanitim.com ziyaret ediniz