Twitter kullanıcılarına canlı yayın yapma imkanı sunuyor

Twitter‘in son uygulaması Periscope, kullanıcılarının canlı yayın yapmalarına imkan sağlayarak yer ve zaman kavramını ortadan kaldırıyor.

Twitter CEO`su Dick Costolo, internet üzerinden canlı yayın yapma imkanı sunan Periscope‘un 10 günde 1 milyon kullanıcıya ulaştığını belirtti.

Daha önce ilk ortaya çıkan Meerkat‘tı. Periscope‘un Meerkat`a büyük alternatif olan bu yeni uygulamanın kullanımı ise çok basit. Periscope şimdilik Apple kullanıcıları için sunulurken Android için ne zaman kullanıma hazır olacağı ise henüz belli değil.

PEKİ PERISCOPE NASIL KULLANILIYOR?

Periscope uygulamasındaki Kamera simgesine dokunarak Broadcast Tab sekmesini açın ve canlı yayınınıza bir isim ve bir açıklama belirleyin. Bu açıklamanın canlı yayınınızı tanımlayan bir açıklama olmasına dikkat ediniz. Bunda başka canlı yayının gizli veya genel olmasını düzenleyen simgeleri göreceksiniz. Daha sonra Start Broadcast düğmesine dokunarak kişisel canlı yayınınza başlayabilirsiniz.

siluettanitim: Silüet Tanıtım | Dijital Ajans: 2011 Yılında Grafik Tasarım, Web Tasarım (E-Ticaret Sitesi, SEO), Fotoğraf / Video Çekimi (Tanıtım filmi) ve Video Animasyon şirketleri arasına Bursa’da katılmıştır. “Dijital ajans” kavramı henüz yokken, web tasarım firmalarının sadece web sitesi, diğer ajansların alanlarının sadece grafik tasarım, marka stratejilerinin sadece klasik reklam ajanslarında geliştirildiği, kısaca “marka kimlik sistemi, kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi ve reklam/tanıtım çalışmalarının” birbirlerinden başka şeyler anlattığı bir dönemdi işte bizim başlangıcımız. Bu karmaşanın içerisinde marka değerini, algıları, bütünlüğü, rakipleri, tasarımı ve her şeyden önemlisi “fikrin” gücünü anlatıyoruz.

Yorumlar (2)

  • Great site you've got here.. It's difficult to find quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!|

Benzer Yazılar

Hizmetlerimiz için www.siluettanitim.com ziyaret ediniz